Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Zadirkivali su me u školi'

Anoreksičar jede samo kašastu hranu zbog trauma iz djetinjstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Marc Corn, koji se trenutno liječi od anoreksije, priznao je kako je jeo samo čokoladne pudinge i kremu od vanilije jer su mu zlostavljači iz djetinjstva usadili strah od čvrste hrane.

Ovaj 23-godišnjak često doživljava napadaje panike zbog straha da će se čvrstom hranom ugušiti. Zbog toga je donedavno jeo samo čokoladni puding, kremu od vanilije i vitaminske shakeove uz što je popio i do deset šalica čaja na dan.

Pročitajte i ovo Strava u Vrbovcu - 2 Strava kod Vrbovca Obitelj zlostavljala petoricu muškaraca s mentalnim teškoćama: Tukli ih remenom, izgladnjivali i tjerali na prisilni rad Ilustracija uhićen "prorok" Farma užasa: Policija spasila 251 zlostavljano dijete, otkriveni su i grobovi 16 beba

Marc sada teži svega 48 kilograma, te je nedavno progovorio o svom problemu kako bi pomogao drugima jer je broj anoreksičnih muškaraca u Velikoj Britaniji u posljednje vrijeme drastično porastao.

>> Stravično: Ova djevojka ima manje od 20 kg!

'Kad sam imao 14 godina težio sam čak 108 kilograma i u školi su me često maltretirali. Jednostavno sam prestao jesti i živio sam na coca-coli. Nevjerojatno sam smršavio, kosti su mi se vidjele, no i to mi je bilo draže nego da sam i dalje debeo' kaže Marc i dodaje kako je u svojoj najmršavijoj fazi težio tek 44 kilograma, no uz potporu svoje obitelji, na putu je oporavka.

'Prije sam voli jesti. Prežderavao sam se čipsom i brzom hranom. Znao sam se probuditi u 5 ujutro i pojesti tonu čokolade', nastavlja Marc koji je u 5 godina izgubio oko 65 kilograma.

'Budući da su me u školi zadirkivali da sam debeo, postao sam ovisan o skidanju kilograma. Nisam mogao stati', zaključuje Marc.

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene