Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Anne Darwin: 'Znala sam da je John živ'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Supruga kanuista Johna Darwina, koji se prije nekoliko dana pojavio u policijskoj postaji nakon što ga se pet godina smatralo nestalim, priznala je da je znala da joj je suprug živ.

Anne Darwin pronađena je u Panami, gdje je odselila sredinom prošle godine nakon što je prodala obiteljsku kuću.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Objavila policija Pronađen muškarac kojeg su tražili u Požegi Dario Tonković Iz Višnjice Policija treba pomoć: Nestao je Dario Tonković, jeste li ga vidjeli?

57-godišnjeg Johna je policija jučer uhitila pod sumnjom da je zajedno sa suprugom isplanirao nestanak kako bi prevarili osiguranje. 

No nedugo nakon pronalaska Anne, za koju rodbina nije znala gdje se nalazi, novine su objavile njihovu zajedničku fotografiju iz Paname, snimljenu prošle godine, kada je John smatran nestalim. 

Nakon što su 55-godišnju Anne suočili s fotografijama, ona se slomila i priznala da je na njoj njezin suprug. 

Anne tvrdi kako je u početku vjerovala da joj je suprug mrtav te kako je u to zaista vjerovala nekoliko godina dok nije saznala da je živ. 

John je u subotu ušetao u policijsku postaju i predstavio se kao osoba koju smatraju nestalom. 

Tvrdio je kako se ničeg ne sjeća, a nakon susreta sa sinovima tvrdio je kako se ne sjeća ničega ni iz razdoblja od dvije godine prije nestanka. 

Policija je potvrdila kako Johnov slučaj istražuju već neko vrijeme te da su tri mjeseca prije nego se pojavio dobili informacije koje su ukazivale na to da je u njegovom nestanku 'nešto sumnjivo'.

Anne Darwin je potvrdila da je preuzela novac od osiguranja. No odbila je tvrdnje da su nestanak isplanirali zajedno upravo zbog prevare osiguranja.

Kada je policija pokrenula istragu rekla je kako njezin suprug 'nije bio s njom cijelo vrijeme'.

'Želim se vratiti u Britaniju, jer ovdje nemam život. Moja je obitelj šokirana svime što se dogodilo. Moji sinovi ništa nisu znali. Mislili su da im je otac mrtav. Pomislili su da im se vratio i bili oduševljeni, a sada je uhićen. Sada će me mrziti', kaže Anne. 

'Mislim da  policija neće vjerovati ništa što im sada kažemo', zaključila je Anne. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene