Angela Merkel (65) na godišnjoj konferenciji za novinare u Berlinu, između ostalog, govorila je i o svom zdravlju nakon što je u posljednjih mjesec dana nekoliko puta na službenim događanjima vidljivo tresla, a prošlog vikenda bila je i bez daha dok je davala izjavu.

Galerija


Njemačka kancelarka Angela Merkel (65) u Berlinu odražava svoju godišnju konferenciju za novinare na kojoj u opuštenijem tonu odgovara na pitanja o aktualnim temama. Tako je ponovno govorila i o svom zdravlju nakon što je u posljednjih mjesec dana nekoliko puta na službenim događanjima imala tremore, a prošlog vikenda je bila i bez daha dok je novinarima davala izjave u rezidenciji njemačkog veleposlanika u Parizu.

Vezani članci Koronavirus u Njemačkoj, ilustracija Pod drastičnim mjerama zabilježili crni rekord: Zbog malog broja testiranih brojke bi mogle biti i mnogo gore Angela Merkel Njemačka ubrzava proces cijepljenja: "Tjedni pred nama bit će izuzetno teški, medicinsko osoblje je na izmaku snaga"

"Razumijem pitanja o svom zdravlju, i već sam vam odgovorila. Važno je da se posvetim svom poslu kao čelnica vlade. Sad, rekla bih da me poznajete već neko vrijeme. Ja mogu obavljati ovu funkciju. Kao što sam rekla, svoj politički rad završavam 2021., i nadam se da će se nakon toga život nastaviti i voljela bih ga nastaviti na zdrav način", kazala je Merkel u Berlinu, prenosi DW