Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak istrage

Prvu skupinu hrvatskih navijača počeli odvoditi u zloglasne grčke zatvore koje opisuju kao pakao na zemlji

Boysi dolaze na sud - 9
Boysi dolaze na sud - 9 KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/Pixsell
Aktualno Galerija Boysi dolaze na sud - 9 Boysi dolaze na sud - 9 Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/Pixsell Boysi dolaze na sud - 8 Boysi dolaze na sud - 8 Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/Pixsell Boysi dolaze na sud - 7 Boysi dolaze na sud - 7 Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/Pixsell Boysi dolaze na sud - 5 Boysi dolaze na sud - 5 Foto: KOSTAS TZOUMAS/EUROKINISSI/Pixsell +1 Boysi dolaze na sud - 4 Galerija 1/6 >>
Nakon što su analizirani, DNK dokazi s ubijenog grčkog navijača pokazali su se neupotrebljivima i policiju nisu približili otkrivanju ubojice. Ipak, Boyse su počeli raspoređivati po zatvorima.

Grčki mediji pišu da prvi DNK uzorci koji su prikupljeni s odjeće i tijela Michalisa Katsourisa ne vode do specifičnog genetskog koda. Istražiteljima sada ne preostaje drugo nego fokusirati se na snimke na kojima su zabilježeni neredi ispred stadiona AEK-a.

Pročitajte i ovo Gorivo, ilustracija - 3 Loše vijesti Od ponoći poskupljuje gorivo: Nakon dugo vremena probija se granica cijene

Zbog toga su znanstvenici specijalisti Forenzičkih laboratorija Grčke rezali materijal kadar po kadar, zumirali i "čistili" fotografije posebnim programom kako bi otkrili crte lica huligana koji je sudjelovao u ubojitom napadu izvan stadiona AEK-a u Nea Filadelfeiji, izvijestio je grčki Newsit.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strah u Australiji VIDEO Drama na letu: Muškarac prijetio da će raznijeti zrakoplov, policija na terenu

Lokalni mediji također javljaju da je počelo raspoređivanje uhićenih Boysa u 16 zatvora u kojima će biti podijeljeni u male skupine od po tri osobe.

"Skupina od osam optuženih bit će prebačena u zatvor Avlona, a skupina od šest drugih bit će pritvorena u Korydallosu", javlja grčki portal ERT.

Grčki zatvori su poprilično zloglasni, a čak je i Vijeće Europe prošle godine upozorilo na uvjete u njima. France 24 Observers 2014. je objavio video koji otkriva situaciju u zatvorskoj bolnici Agios Pavlos u Ateni. Muškarac koji je autor videa opisao ga je kao pakao na zemlji.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene