Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Premijerka Srbije

Ana Brnabić o rezultatima izbora: "S hrvatskim ćemo zastupnikom surađvati, kao i uvijek do sada"

U Mostaru je otvoren 23. Međunarodni sajam gospodarstva. Među brojnim izlagačima su i tvrtke iz Hrvatske. Na sajmu su i političari, među kojima je i premijerka Srbije Ana Brnabić.

Premijerka Srbije Ana Brnabić komentirala je rezultate izbora u Srbiji te pritom odgovorila na tvrdnju da njezina Srpska napredna stranka nije ostvarila dobre rezultate u Beogradu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna kvalifikacije su temelj Vidi li se Kolinda Grabar-Kitarović kao nova glavna tajnica NATO-a? Pogledajte kako je odgovorila na to pitanje

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Drama u Širokom Brijegu FOTO Policija traga za muškarcem osumnjičenim za ubojstvo: "Građane upozoravamo da je naoružan i opasan"

"Dobro je prošao. Ja sam prilično zadovoljna rezultatima izbora, ljudi vjeruju u konkretan plan i program i svakako ogromna podrška za predsjednika Aleksandra Vučića. To donosi dodatnu stabilnost u Srbiji i regionu", rekla je te dodala da će s hrvatskim zastupnikom u Srbiji surađivati "kao i uvijek do sada".

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene