Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izaslanik u Seulu

Amerikanci pozivaju na smirivanje odnosa na Korejskom poluotoku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američki izaslanik za Sjevernu Koreju razgovarao je s južnokorejskim dužnosnicima o načinima smirivanja napetosti na korejskom poluotoku.

Stephen Bosworth se susreo s dužnosnikom za pregovore o nuklearnoj energiji Wi Sung-Lacom i ministrom vanjskih poslova Kim Sung-Hwanom. Pojedinosti razgovora nisu otkrivene.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Vide ih kao opasnost za režim VIDEO Maloljetnici osuđeni zbog gledanja serija: "Ako te uhvate da to gledaš, upucat će te"

>> Južna Koreja: Nema mira bez cijene

>> 'Sjeverna Koreja čini sve da nas razjedini'

Ministar vanjskih poslova Kim Sung-Hwan prije toga je izjavio da obnovi pregovora šestorice o nuklearnoj energiji moraju prethoditi bilateralni pregovori između Sjeverne i Južne Koreje dok službeni Pyongyang odbija izravno raspravljati s južnim susjedom i želi Washington za sugovornika.

Američki izaslanik Bosworth pozvao je na 'ozbiljne pregovore' kao središnju točku strategije u sjevernokorejskom pitanju.Bosworth iz Seula putuje u Peking, ali prije toga bi se trebao sastati i s južnokorejskim ministrom ujedinjenja Hyun In-taekom. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene