Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Američki razarač ispalio je tri hica upozorenja na četiri iranska desantna broda koja su se velikom brzinom približavala Hormuškom tjesnacu, potvrdila su u ponedjeljak za Reuters dvojica dužnosnika američkog ministarstva obrane.


Prema istom izvoru, američki razarač USS Mahan uspostavio je radio komunikaciju s posadom brodova iranske Islamske revolucionarne garde, ali nisu odgovorili na zahtjev da smanje brzinu. Prije nego je američka strana na razaraču ispalila upozoravajuće hice, američki helikopter je ispustio dimnu bombu.

Vezani članci Bojler, ilustracija (Foto: Guliver/Thinkstock) Maloljetna osoba otrovala se plinom iz bojlera i završila u KBC-u Zagreb, donosimo nužne mjere opreza Li Wenliang Upozorio svijet na novu opasnost, pa i sam postao njena žrtva: Policija ga je utišala jer je ''širio glasine'', a danas ga smatraju herojem

Iranski brodovi su se približili Mahanu na 800 metara. Američki razarač ispraćao je druga dva američka vojna broda. Po riječima neimenovanog dužnosnika slični se incidenti događaju povremeno. (Hina)