Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi ispad

VIDEO Vučić izgubio živce tijekom obraćanja: "Kriminalac ti tata!"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić u nedjelju je ponovno imao izvanredno obraćanje javnosti. Pričao je o aktulanim temama i događanjima. Jedna tema ga je u potpunosti izbacila iz takta.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić u nedjelju je imao izvaredno obraćanje javnosti.

"Naša zemlja je dala sve da tako i bude. Volio to netko čuti ili ne, to su činjenice i podaci. Koliko god se trudili da budemo ozbiljan i odgovoran partner, mi smo na europskom putu, ali nas nikad nisu tako gledali. Ako nismo postupili po njihovom zahtjevu bezuvjetno i bespogovorno, bili smo krivci. Izlaza, vidite, više nemamo. Od početka godine nijedan Albanac nije upucan", rekao je Vučić.

Nakon toga, istaknuo je da se Kancelarija za KiM "dočepala dokumenta EULEX-a". "Znate što tu piše? Pa ništa. Ispoštovali su birokratsku formu. Baš ih briga za Srbe", rekao je ljutiti Vučić.

"Uhitili su Spasića i Vlaškovića zbog napada na novinare. Pogledajte što oni rade – Kurti kreira kriminalnu situaciju u kojoj maltretira sve građane srpske naionalnosti. Mislio sam da to radi sam, sada znam da ima podršku pojedinih zemalja zapada. Dovodi neke bezveznjakoviće koji nemaju nikakav legitimitet s jedan posto u Leposaviću. Dovedu bulumentu svojih novinara da tamo provociraju ljude", nastavio je.

"I onda nam kažu nemojte se miješati, EULEX prati. Što pratite, lažovi jedni?! Jedino što hoćete pratiti je kako da Srbi budu protjerani", naživcirano je poručio srbijanski predsjednik.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Prešli Rubikon Vučić o uhićenju kosovskih specijalaca: "Postoji jedan čovjek na Balkanu koji želi izazvati rat i sukobe"

U posljednih pet dana, dodaje, trpi velike pritiske zbog uhićenja kosovskih specijalaca na teritoriju Srbije. "Prijete neizravno i izravno našoj zemlji. Rekli su da će od toga napraviti mali Račak. Onda kažu da imaju loš tretman. Imaju odličan tretman - piju Coca Colu, jedu torte i kolače", istaknuo je Vučić.

Tvrdi da premijer Kosova Aljbin Kurti i ministar unutarnjih poslova Dželjaj Svećlja kažu za njega da je "kriminalac".

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Reagirala slovenska predsjednica Vučić bio neugodan prema stranom novinaru: ''Još nismo preuzeli praksu da ubijemo Boga u demonstrantima''

"Kriminalac ti tata. I tebi Kurti i tebi Svećlja. Sram vas bilo", rekao je Vučić, piše Nova.rs. Te Vučićeve riječi možete čuti na 44:25.

"Što se naših odluka tiče, donosit ćemo ih sami, nećemo se konzultirati ni s kim. Jedino ćemo poštivati ono što sam obećao NATO-u. Prema bilo kome drugom, nikakvih obaveza nemamo. Što se tiče dijaloga, potpuno je besmislen dok ne nauče razgovarati", zaključio je Vučić.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene