Aleksandar Vulin (Foto: Dnevnik.hr)
Aleksandar Vulin (Foto: Dnevnik.hr)

Aleksandar Vulin iznio je svoju viziju posjeta Aleksandra Vučića Hrvatskoj.


Aleksandar Vulin rekao je u četvrtak da ustaštvo i ustaše nikada nisu izašle iz politike i javnog života Hrvatske i da očekuje da će Aleksandra Vučića tijekom njegova posjeta Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i pokušati doći do njega, piše Blic.

Vezani članci Aleksandar Vučić (Foto: AFP) "I jedni i drugi smo premali da si možemo priuštiti luksuz da se žestoko tučemo" Kolinda Grabar-Kitarović i Aleksandar Vučić (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Isprika i ratna odšteta nisu na dnevnom redu: Evo s kim će se sve sastati Vučić i o čemu će razgovarati

"Naš predsjednik ide tamo gdje će ga dočekati ustaše na trgovima, koji će pokušavati doći do njega, kao što su došli i pokušali ga ubiti u Srebrenici", poručio je ministar obrane Srbije i ponovio kako misli da srpski predsjednik ne treba ići u Hrvatsku.

"Tamo će se skupiti ustaše na trgovima i demonstrirati protiv njegovog dolaska, kao da njegova posjeta može nanijeti neko zlo. To je zbog toga što Vučić ima hrabrosti kazati da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti Srbe koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće ponoviti 'Oluja'", rekao je Vulin.