Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Aleksandar Vulin:

"Vučića će u Zagrebu dočekati ustaše na trgovima, pokušat će doći do njega"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aleksandar Vulin iznio je svoju viziju posjeta Aleksandra Vučića Hrvatskoj.

Aleksandar Vulin rekao je u četvrtak da ustaštvo i ustaše nikada nisu izašle iz politike i javnog života Hrvatske i da očekuje da će Aleksandra Vučića tijekom njegova posjeta Zagrebu dočekati ustaše na trgovima i pokušati doći do njega, piše Blic.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić rasprava o Kosovu VIDEO Vučić ponižen na sjednici UN-a, predsjedavajuća ga ušutkala lupajući rukom o stol Aleksandar Vulin Odgovor Radmanu Vulin: "Neka mi Hrvatska pokaže koji je grad ljepše, srdačnije i iskrenije od Zagreba dočekao Hitlerovu vojsku"

"Naš predsjednik ide tamo gdje će ga dočekati ustaše na trgovima, koji će pokušavati doći do njega, kao što su došli i pokušali ga ubiti u Srebrenici", poručio je ministar obrane Srbije i ponovio kako misli da srpski predsjednik ne treba ići u Hrvatsku.

"Tamo će se skupiti ustaše na trgovima i demonstrirati protiv njegovog dolaska, kao da njegova posjeta može nanijeti neko zlo. To je zbog toga što Vučić ima hrabrosti kazati da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti Srbe koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće ponoviti 'Oluja'", rekao je Vulin.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene