Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"notorna laž"

Srpski špijuni se bacili na Crnu Goru? Vučiću nije sjela izjava hrvatskog europarlamentarca: "To je toliko glupo da nemam riječi"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić te ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin komentirali je navode hrvatskog europarlamentarca Tonina Picule da je predsjednik Srbije Vučić svu energiju i resurse tajnih službi usmjerio na Crnu Goru.

Aleksandar Vulin, srpski ministar unutarnjih poslova, smatra da Hrvati lažu bez obzira govore li o Srbiji u ime Hrvatske ili europskih institucija.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vulin Sramotan ispad pred kamerama VIDEO Vulin brutalno izvrijeđao Hrvatsku: "Misle da su kapo, a svi su ustaše. Pitao sam i Gotovinu je li ustaša" Aleksandar Vulin Odgovor Radmanu Vulin: "Neka mi Hrvatska pokaže koji je grad ljepše, srdačnije i iskrenije od Zagreba dočekao Hitlerovu vojsku"

"Posljednju laž o Srbiji i predsjedniku Aleksandru Vučiću izrekao je Tonino Picula kao izvjestitelj za Crnu Goru u Europskom parlamentu. Umjesto da izvijesti kako je moguće da u jednoj od najmanjih zemalja u Europi nastanu dva najveća narko-klana u Europi, Picula laže o Srbiji“, prenose srpske Novosti.

Dodaje da službe Srbije nisu angažirane u Crnoj Gori te da bi Picula morao kao izvjestitelj u Europskom parlamentu angažirati na poboljšanju položaja Srba u Crnoj Gori ili barem na smanjenju korupcije u toj zemlji. "Ali kao i svaki hrvatski političar i Picula svoje komplekse liječi ocrnjujući i Srbiju i Aleksandra Vučića“, zaključio je Vulin.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dok je Zvicer na slobodi Vulin: "Moguć je atentat na Vučića, ne znamo tko stoji iza klanova..."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODNOSI NA RUBU Vulin nakon zabrane ''privatnog posjeta'' Vučića Hrvatskoj: ''Svi hrvatski dužnosnici od danas su u posebnom režimu kontrole''

Na Piculine se riječi osvrnuo i srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić koji je ocijenio da su njegove izjave o tome da Srbija sve resurse i energiju tajnih službi usmjerio na Crnu Goru "notorne laži“. "Kakve veze Hrvat ima s Crnom Gorom? To je toliko glupo da nemam riječi, ali to mi sliči na Piculu“. Dodao je i da Picula uvijek govori malo, ali da kad govori, onda govori glupo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene