Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SIGURAN GRAD

Srpski ministar se oglasio o potrazi za Matejem: "Moralo se doći do istine"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Beograd je siguran grad, a u slučaju nestalog Mateja Periša nije bilo nikakvog nasilja", izjavio je u petak ministar unutarnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin.

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin u petak je izrazio sućut obitelji Mateja Periša te poručio da je Beograd siguran grad. Istaknuo je i kako nije bilo tragova nasilja, kao i da ništa nije ukazivalo na to da je mladić bio žrtva napada. Obitelji je zaželio da pronađu mir.

"Ono što je važno i ostalim građanima Srbije, to je da znaju da je Beograd siguran grad, da ovdje nema nikakvog nasilja koje se može povezati sa nacionalnim, ili s time što netko nije iz Beograda. Ovo je siguran grad i naravno da nam je zbog obitelji Periš bilo jako važno sve rasvijetliti, ali nam je bilo važno i zbog Beograda, da se obraz naše prijestolnice ne crni, jer nema razloga", rekao je Vulin te dodao kako je srpska policija zaista dala sve od sebe, donosi N1 Srbija.

Pročitajte i ovo Nenad Periš unosi lijes s tijelom svog sina u crkvu gdje će biti ispraćaj - 9 ispraćaj mateja periša Potreseni Nenad Periš na ispraćaju u Beogradu: "Došli smo do kraja, danas odlazim sa svojim sinom kući..." Položeno 27 ruža za 27 Matejevih godina

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna detaljnije o kobnoj noći Ispovijest Matejevog prijatelja: "Čuo sam da je te noći upoznao neku djevojku..."

"Žao nam je što je potraga završila ovako, ali to je istina i do istine se jednostavno moralo doći", kazao je Aleksandar Vulin. Kazao je i da je hrvatska policija zahvalila srpskim kolegama na suradnji.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene