Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pohvalio vojsku

VIDEO Vučić izjavom iznenadio novinare i okupljene: "Hrvati su u šoku što sam im se javio"

Aleksandar Vučić
Aleksandar Vučić Foto: Afp
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je u ponedjeljak Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "IDEX 2023" u Abu Dhabiju, u okviru radnog posjeta UAE-u. Svojim komentarom iznenadio je hrvatske predstavnike na štandu, ali i srbijanske novinare.

"U šoku su Hrvati što sam im se javio. Hrvati imaju odličnu vojsku i odličnu vojnu industriju. Ja to poštujem. A mi malo bolju", prokomentirao je sa smiješkom na licu srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić tijekom šetnje sajmom naoružanja u Abu Dhabiju.

Vučić se javio djelatnicima na hrvatskom štandu. "Hrvatska industrija je odlična. Dobar dan, sretan rad", pozdravio ih je Vučić.

Pročitajte i ovo Prosvjed u Srbiji - 1 Zbog plana za Kosova Drama u Srbiji! Prosvjednici protiv Vučića probili ogradu, pogledajte što traže

Tom je izjavom iznenadio i srbijanske novinare. Vučić je u ponedjeljak posjetio Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "IDEX 2023" u Abu Dhabiju, u okviru radnog posjeta UAE-u.

"Jako je važno što smo danas ovdje na IDEX 2023, koji je u ovo izazovno vrijeme uspio okupiti cijeli svijet, od Rusije i Kine. Ponosan sam na velik broj srpskih štandova na Međunarodnom sajmu naoružanja u Abu Dhabiju jer je to dobar način da Srbija predstavi svoju industriju. Nastavit ćemo ulagati, kako u obrambenu industriju tako i u našu vojsku", objavio je Vučić na svojem Instagramu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene