Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u zatvorenom prostoru

VIDEO Vučić na tulumu na kojem se pucalo iz pištolja i pjevalo hrvatske pjesme: "Ludilo je na vrhuncu"

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić snimljen je kako sa skupinom muškaraca, za koje se vjeruje da su članovi ekstremne grupe navijača "Ultra boys", u jednom beogradskom restoranu na Senjaku pjeva pjesmu "A sad adio".

Snimku je ekskluzivno objavio portal Nova.rs, koji navodi da je na proslavi u Vučićevom društvu navodno bio i Marko Vučković zvani Komandant, jedan od istaknutih vođa spomenute navijačke grupe, a na snimci se nazire i lik Vučićeva sina Danila te se pretpostavlja da se slavilo njegov rođendan.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić suočavanje s istinom Vučić u UN-u pozvao na glasanje protiv rezolucije o genocidu u Srebrenici: "Ne samo da neće dovesti do mira..." Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo"

Borislav Novaković iz oporbene Narodne stranke na društvenim mrežama objavio je video za koji navodi da je 'drugi dio' snimke koju je objavio Nova.rs.

 

"Ludilo je na vrhuncu, pucnji iz pištolja u zatvorenom prostoru, u prisustvu predsjednika države!!! Dalje nema!", napisao je Novaković na Twitteru.

Na spomenutoj snimci vidi se kako grupa muškaraca pali baklje, dok jedan od njih puca iz pištolja kojeg je usmjerio iza svojih leđa i uopće ne gleda kamo puca.

 

 

Osim pjesme "A sad Adio" na zabavi se slušao i hit Novih fosila, "Za dobra stara vremena", javlja Nova.rs.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene