Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poruka prosvjednicima

Al Qaida poziva Egipćane na džihad

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irački ogranak Al Kaide pozvao je egipatske prosvjednike na sveti rat i formiranje vlade zasnovane na šerijatu, objavljeno je na islamističkim internetskim stranicama.

Priopćenje iz Iraka prva je reakcija neke skupine povezane s Al Kaidom na događaje u Egiptu. Radikalna skupina nagovara Egipćane da zanemare 'razočaravajuće puteve' demokracije i 'trulog paganskog nacionalizma'.

Pročitajte i ovo Zavod za javno zdravstvo Zadnji u nizu napada prosvjednika Nakon izgreda u Bjelovaru svi su u strahu: "Imala sam osjećaj da će me opaliti, nisam ni znala s koje strane" Slika nije dostupna Nisu cijepljeni S prosvjeda u COVID bolnicu: Nekoliko prosvjednika zaraženih koronom tražilo liječničku pomoć, jedan je na kisiku

>> Egipćani jedva krpaju kraj s krajem

'Vaš džihad', piše u priopćenju Egipćanima, jest podržati Islam, slabe i potlačene u Egiptu, za 'vaš narod' u Gazi i Iraku i za 'svakog muslimana koji je pogođen tlačenjem egipatskog tiranina i njegovih nalogodavaca u Washingtonu i Tel Avivu', piše u prijevodu teksta dostupnom na stranici Američkog centra za nadzor islamističkih internetskih stranica (SITE). (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene