Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PETA-i smeta virtualno krzno

Aktivisti za prava životinja napali Super Maria

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Aktivisti za prava životinja iz udruge PETA su, preko svoje web stranice, napali zvijezdu serijala video igrica Super Maria, zbog nošenja virtualnog krzna.

Tijekom svoje najnovije avanture u video igri Super Mario 3D Land, Nintendov simpatični vodoinstalater u jednom trenutku obuče čarobno odijelo rakuna koje mu daje posebne moći.

Pročitajte i ovo NE uzgoju životinja zbog krzna u EU - 6 uzgoj zbog krzna Kod nas taj zakon vrijedi već pet godina, a sada ga žele dići na europsku razinu: Do cilja je još samo 1200 potpisa Stormy Daniels (Foto: AFP) Knjiga Stormy Daniels "Potpuno razotkrivanje": Pornoglumica otkrila sočne detalje seksa s Donaldom Trumpom

No, PETA-ini aktivisti su u ovoj šarenoj igri vidjeli mračniju poruku, kako prenosi Daily Mail. Prema njihovom viđenju, Mario 'nosi krzno'. Poručili su da je u video igri to možda samo odijelo, no da u stvarnosti rakune žive deru zbog njihova krzna.

Uz poruku, objavili su i parodiju Super Maria, kratku video igru u kojoj oderani rakun pokušava vratiti svoje krzno.

Zanimljivo je da je Super Mario i u prijašnjim nastavcima serijala oblačio posebna odijela, jedno od kojih je i odijelo pčele, no to je izgleda PETA-i promaklo.

'Dominantna reakcija recenzenata video igrica je bila da je cijela stvar apsurdan i neprovjeren potez PETA-e', izjavili su iz zajednice web stranica s temom video igrica, Website Gaming Union.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene