Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Droga stigla u luku

Akcija u Crnoj Gori: U kontejneru pronašli kokain vrijedan 2,5 milijuna eura

Pronađena droga u Baru (Foto: Carina Crne Gore)
Pronađena droga u Baru (Foto: Carina Crne Gore) Carina Crne Gore
Aktualno Galerija Pronađena droga u Baru (Foto: Carina Crne Gore) Pronađena droga u Baru (Foto: Carina Crne Gore) Foto: Carina Crne Gore +0 Pronađena droga u Baru (Foto: Carina Crne Gore)1 Galerija 1/2 >>
Crnogorski carinici i policajci zaplijenili su kokain vrijednosti 2,5 milijuna eura.

Prema podacima crnogorske carine, nakon višednevne koordinirane akcije Uprave carina, Uprave policije i Višeg državnog tužiteljstva u Podgorici, u Luci Bar je u subotu zaplijenjeno 31,5 kilograma kokaina.

Pročitajte i ovo Specijalna policija pred Županijskim sudom u Zagrebu Dio crnogorske narkobande U centru Zagreba scene kao iz akcijskog filma: Pred sud izvedena skupina koja se tereti za krijumčarenje kokaina Snimke Dragane Miletić koje je objavio Nacionale Afera kokain trese Kosovo VIDEO Skandal u susjedstvu! Potpredsjednica općine snimljena kako se drogira: "Tjerali su me i prijetili mi"

Naime, otkrivena je praškasta materija za koju se sumnja da je opojna droga kokain, težine 31,5 kilograma. Droga je bila skrivena u specijalnom dijelu kontejnera koji je stigao u Luku Bar iz inozemstva.

Kokain je otkriven primjenom sustavne analize rizika, priopćeno je iz crnogorske carine. Vrijednost zapljenjene količine kokaina na tržištu je oko 2,5 milijuna eura.

Aktualno MUP potvrdio da je monstrum koji je izvršio pokolj u džamijama boravio i u Hrvatskoj! Novozelandska policija s ranjenima, napadač na džamije u Christchurchu (Foto: AFP) Novozelandska policija s ranjenima, napadač na džamije u Christchurchu (Foto: AFP) Foto: Afp Masakr u Christchurchu (Foto: Tessa BURROWS / AFP) Masakr u Christchurchu (Foto: Tessa BURROWS / AFP) Foto: Tessa BURROWS / AFP Vojnici sada čuvaju džamije (Foto: AFP) Vojnici sada čuvaju džamije (Foto: AFP) Foto: AFP Muslimani diljem svijeta prosvjeduju protiv antiislamističkog terorizma (Foto: AFP) Muslimani diljem svijeta prosvjeduju protiv antiislamističkog terorizma (Foto: AFP) Foto: AFP +0 Ispred džamija održavaju se molitvena bdijenja za žrtve (Foto: AFP) Svijet MUP potvrdio da je monstrum koji je izvršio pokolj u džamijama boravio i u Hrvatskoj! 1/5 >>

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene