Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rodielji, pazite na djecu!

Akcija 'Orion': Uhićenja pedofila diljem svijeta, spašeno 18 djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
FBI je proveo akciju diljem svijeta koja je rezultirala sa 190 uhićenih pedofila.

Američki federalni agenti spasili su 18 djece i uhitili 190 osoba povezanih sa pedofilijom u akciji 'Orion' koja je tijekom svibnja provedena diljem zemlje.

Pročitajte i ovo Policija uzima dokumente iz tvrtke Drava International - 2 Pokrenuta istraga Nova akcija EPPO-a: Troje uhićeno zbog prijevara s poticajima i krivotvorenja Slika nije dostupna NASTAVAK OBRAČUNA VIDEO Akcija Armagedon: Kod susjeda palo još 11 pedofila, policija objavila što su sve pronašli prilikom pretraga njihovih stanova

CNN piše da je većina uhićenja obavljena na teritoriju SAD-a, a manji broj u Argentini, Španjolskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i na Filipinima. 'Ova operacija upozorenje je svima koji smatraju da slobodno mogu koristiti internet za izrabljivanje djece. Mi smo tu, tražimo vas, a kad vas nađemo, bit ćete uhićeni', upozorio je potencijalne predatore John Morton šef Agencije za nadzor imigracije i carine.

>> Kako zaštititi djecu od pedofila-predatora na internetu?

Morton je upozorio i roditelje da obrate pozornost na djecu, pogotovo u vrijeme školskih praznika jer je upravo to doba kada školarci provode više vremena na internetu. Toga su svjesni i pedofili koji koriste vrijeme dječje razbibrige kako bi sa mladima stupili u kontakt.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene