Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak pregovara

Ahmadinedžad: Velike sile su prisiljene pregovarati s Iranom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iranski predsjednik Mahmud Ahmadinedžad izjavio je da velikim silama ne preostaje ništa osim pregovora s Iranom o nuklearnom pitanju, uoči nastavka pregovora planiranog za sredinu studenoga, nakon godine dana blokade.

Iranski predsjednik je u govoru u Ardebilu istaknuo i da bi razgovori koji se ne bi temeljili na pravdi i međusobnom poštivanju bili osuđeni na propast.

Pročitajte i ovo Pregovori - 3 Politička trgovina Svi pokušavaju do 76 ruku: "Taj jedan mandat što su dobili od nas je najviše što smo im mogli dati" Slika nije dostupna Iranski predsjednik se ne znoji Ahmadinedžad i nuklearni pregovori: Mi smo strpljivi

'Nitko u Iranu nije spreman ni na najmanji kompromis u pogledu našeg nuklearnog programa', rekao je u govoru kojeg je izravno prenosila informativna mreža Kahabar.

Iran i skupina 5+1 (SAD, Velika Britanija, Kina, Francuska, Rusija i Njemačka) nakon godine dana trebale bi 15. studenoga u Beču rezimirati nuklearne pregovore.

>> Ahmadinedžad: Sto neodgovorenih pitanja o 11. rujnu

Ministrica vanjskih poslova Europske unije Catherine Ashton će predstavljati skupinu 5+1, a Iran glavni pregovarač Said Džalili. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene