Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

8-godišnjak umire jer mu je majka uskratila kemoterapiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kristen Anne LaBrie optužena je zbog uskraćivanja liječanje 8-godišnjem autističnom sinu, koji će sada, kako tvrde tužitelji, zbog toga umrijeti od raka limfoma.

36-godišnja Kristen Anne LaBrie, izjasnila se da nije kriva za optužbu o zanemarivanju djeteta, a njezin odvjetnik tvrdi kako ga je više od stotinu puta odvela liječniku te intezivno vodila brigu o njegovom zdravlju.

Pročitajte i ovo Karcinom mokraćnog mjehura - 2 Najveći trend porasta U Hrvatskoj jako raste smrtnost od jedne vrste karcinoma: "To je igra dokazivanja koliko zapravo želite živjeti" Princeza od Walesa, Catherine Middleton Hvale njezinu hrabrost Britanski mediji u šoku nakon objave o bolesti princeze Kate: "Jednom se mora usredotočiti i na sebe"

Maleni Jeremy Fraser, bio je u remisiji raka limfoma. Kada mu je rak tek dijagnosticiran, imao je dobre prognoze, i šanse za oporavak između 85 i 90 posto. Ali nakon što mu je uskraćeno liječenje, šanse za preživljavanje spustile su mu se na 10 posto.

Pretpostavlja se da dječak neće doživjeti svoj deveti rođendan.

Policija tvrdi kako je majka otkazala najmanje desetak dogovorenih liječenja kemoterapijom, a i uskraćivala mu je lijekove koje je po receptu trebao dobivati.

U ožujku je dječakov liječnik prijavio njegovu majku za zanemarivanje djeteta nakon što je otkrio da mu se rak vratio, a da je dječak primao lijekove koji su mu bili propisani to se ne bi dogodilo.

Dječakov otac, Eric Fraser, dobio je potpuno skrbništvo nad sinom.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene