Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Držao ih četiri sata

15-godišnjak oteo 23 učenika, pa se ubio

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Petnaestogodišnji učenik naoružan s dva pištolja oteo je i četiri sata kao taoce držao jednog nastavnika i 23 učenika u srednjoj školi u Wisconsinu, na sjeveru Sjedinjenih Država, nakon čega je oslobodio nekolicinu učenika, te pucao na sebe.

'Tinejdžer je pucao na sebe, a policajci su čuli tri hica', rekao je na konferenciji za novinare šef policije gradića Marinettea, gdje se odvijala talačka drama. Otmičar čiji identitet nije otkriven nalazi se u bolnici, a svi taoci su neozlijeđeni, dodao je.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Načelnik PU Beograd Veselin Milić o pucnjavi o školi Objavljeni mučni detalji VIDEO Pronađeni crteži učionica: Ubojica je imao točan raspored klupa i popis učenika za likvidaciju

Mladić je ušao u učionicu i pod prijetnjom oružjem četiri sata držao učenike i nastavnika kao taoce. Pošto je oslobodio petero talaca, iz učionice su se čuli pucnjevi, pa su policajci, koji su bili u telefonskom kontaktu s nastavnikom, razbili vrata i ušli u prostoriju.

>> VIDEO: Priveden nakon što je napao policajce sjekirom i zatvorio se u stan

Tada je mladić ispalio hitac i ranio se. Otmičar je bio učenik srednje škole Marinette, a zasad nisu poznati njegovi motivi. Policija ispituje njegove roditelje. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene