Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Djevojčica je stigla u bolnicu u Pueblu nakon komplikacija u 31. tjednu trudnoće. Na kraju je rodila malenog dječaka carskim rezom. Liječnici kažu da se i dječak i njegova majka dobro oporavljaju.


Dječak, težak svega kilogram i pol, na intezivnoj je njezi zbog upale pluća, no 10-godišnja majka ga svakoga dana dolazi dojiti, piše New York Daily News. Liječnici kažu da se i dječak i njegova majka dobro oporavljaju.

Vezani članci Kate Middleton, princeza Charlotte (Foto: Getty Images) Maleni detalj koji puno govori: Britanci uvjereni da stiže četvrta kraljevska beba zbog jedne sitnice... Meghan Markle (Foto: Getty Images) Buntovna Meghan kršila je kraljevsko pravilo za pravilom: Na koje je sve načine svoj porod učinila posebnim?

>> Šokirala i profesore i kolege: Iznenada rodila na maturalcu u Grčkoj

Ravnatelj bolnice Rogelio Gonzales je rekao da je slučaj prijavljen Državnom odvjetništvu da se provjeri je li djevojčica bila silovana i tko je otac. Po meksičkom zakonu, mlade majke smiju imati pobaciti ukoliko dokažu da su bile žrtve silovanja, prenosi Daily Mail. Onima koje to ne uspiju, a pobace, prijeti zatvorska kazna.

O sličnom slučaju meksički su mediji pisali i u kolovozu prošle godine kada je rodila 11-godišnja djevojčica, nakon što ju je godinu dana, silovao očuh.