Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Maturantica Cazinske gimnazije, koja je s razredom otputovala na maturalac u Grčku, rodila je prije dva dana, točno na svoj 18. rođendan, piše Dnevni Avaz.


Iznenadni porod koji je, kako piše Avaz, šokirao i maturante i profesore u pratnji dogodio se u bolnici u grčkom gradiću Paralija.

Vezani članci Rebekah i Jamie Vardy Slavni nogometaš dobio kćer sa "kraljicom sponzoruša" zbog koje je raskinuo veze s pola obitelji Frano Ridjan i supruga Lea (Foto: Marko Prpic/PIXSELL) Poznati voditelj puca od ponosa i sreće: "Brzinom munje stigao je novi član obitelji Ridjan!"

Djevojka je zbog jakih bolova u predjelu trbuha iz hotelske sobe prebačena u obližnju bolnicu gdje su ljiječnici konstatirali da ima trudove i obavili porođaj. Sve se odigralo prve noći nakon dolaska u Grčku i to na njezin 18. rođendan.

Grčki mediji maturanticu E.A. opisuju kao 'pravu ljepoticu', a otac djeteta je navodno konobar iz jednog cazinskog kafića.

Ravnatelj Gimnazije Muhamed Mehmedović nije bio raspoložen za razgovor. 'Ne žlim davati izjave. Maturalac je išao po planu', kratko je rekao. 

Roditelji maturantice su već u Grčkoj, gdje će idućih tjedana biti s kćerkom i unukom te pokušati dobiti potrebnu dokumentaciju za njihov povratak u BiH. Radi se o imućnoj cazinskoj porodici privatnih poduzetnika.