Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Triple Double' Nikole Vujčića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski košarkaš Nikola Vujčić obilježio je šesto kolo košarkaške Eurolige. Centar Maccabi Tel Aviva je u dvoboju protiv Union Olimpije upisao 'triple double' - 27 koševa, 10 skokova i 10 asistencija i to za svega 26 minuta.

Vujčić je bio apsolutno prvo ime susreta u kojem je Maccabi, kojeg vodi hrvatski stručnjak Neven Spahija, u Tel Avivu pobijedio Olimpiju 110:87. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nalazi se u bolnici u komi VIDEO: Sharon dobio skulpturu koja diše Slika nije dostupna Biser Bliskog istoka Pogledajte ljepote Tel Aviva

Bio je to drugi 'triple-double' Vujčića u Euroligi. Prošle
godine je u susretu protiv Prokoma upisao 11 koševa, 12 skokova i 11 asistencija.

Odličnu partiju pružio je i Andrija Žižić u pobjedi Olympiacosa protiv moskovskog Dynama 86:73. Žižić je za 38 minuta ubacio 22 koša, uz 5 skokova, dok je Damir Mulaomerović za 10 minuta ubacio tri koša.

Pobjedu je ubilježila i Tau Ceramica na gostovanju protiv Prokoma (75:70). Zoran Planinić je za španjolsku momčad odigrao 29 minuta i ubacio 11 koševa, uz 5 asistencija.

Gostujuće bodove dohvatio je i Le Mans protiv njemačkog RheinEnergiea (79:73). Sandro Nicević je bio među najboljih igračima francuske momčadi, za 32 minute ubacio je 15 koševa, uz 5 skokova.

Od hrvatskih košarkaša jedini je poraz doživio Marko Popović koji je sa Žalgirisom poražen od Arisa (66:73). Popović je bio drugi strijelac Žalgirisa sa 15 koševa i 5 asistencija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene