Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Secco: Nisam trebao prodati Mutua

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Juventusov generalni direktor Alessio Secco priznao je da žali zbog odluke da Adriana Mutua proda Fiorentini.

"Ako zbog ičega žalim onda je to prodaja Mutua. Tada je sve bilo neizvjesno i pustio sam ga da ode. Nismo znali ni u kojem ćemo prvenstvu igrati, tj. u kojoj ligi i morao sam donijeti odluku. Bio je to vrlo zbunjujući period", rekao je Secco. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juventus opet podbacio, Napoli preuzeo vodstvo Slika nije dostupna Buffon najmanje dva mjeseca out

No, Secco smatra da Juveov novi manadžment može biti ponosan na postignuća u ovoj sezoni. 

"Nije bilo lako, trebalo je riješiti tisuću problema. No, sada nam ide vrlo dobro i to će nam ostati kao jedno vrijedno iskustvo, definitivno za pamćenje", dodao je. 

"I s ovim što smo do sada postigli možemo biti jako zadovoljni. Fokusirali smo se na stvari koje su se u prošlosti 'pogubile', kao npr. emocionalna potpora igračima", rekao je Secco. 

7,5 milijuna eura za Gilberta

Arsenalov veznjak Gilberto Silva spreman je u idućoj sezoni pridružiti se momčadi Didiera Deschampsa. Juve je za Gilberta Arsenalu ponudio 7,5 milijuna eura. 

Deschamps vidi Brazilca kao nasljednika Particka Vieire, a slično misli i brazilski izbornik Carlos Dunga. 

"Gilberto Silva? Mislim da je on igrač koji bi mogao napraviti puno dobrih stvari u talijanskoj ligi, posebno u klubu kao što je Juventus. Sazrio je i ne plaši se odgovornosti", izjavio je Dunga. 

Frings dolazi na ljeto

I pregovori s Werderom iz Bremena oko njemačkog internacionalca Thorstena Fringsa navodno se bliže kraju. Werderov veznjak je jako zainteresiran za prelazak u "Staru damu" na kraju sezone. 

Demanti o pregovorima s Lucom Tonijem

Menadžer Fiorentinina napadača Luce Tonija opovrgnuo je napise prema kojima su u tijeku pregovori oko igračeva prelaska u Juventus. 

"To je vijest o kojoj se ne isplati ni pričati. Luca nije s nikim razgovarao, to mogu sigurno reći. Transferi su tek završili i sada se pojavljuju tračevi u novinama. Ponavljam, Toni nije razgovarao s nijednim klubom, uključujući i Juventus", rekao je Tullio Tinti.

Grygera prošao liječnički 

Ajaxov branič Zdenek Grygera ovaj je tjedan u Torinu prošao sve liječničke preglede. Češki reprezentativac Juventusu bi se trebao pridružiti na kraju sezone. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene