Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rusi zavlače potpisivanje novog ugovora s Hiddinkom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Menadžer ruskog izbornika Guusa Hiddinka optužio je Ruski nogometni savez da koči potpisivanje novog ugovora s njegovim klijentom.

Hiddink je prošli mjesec pristao načelno produljiti svoj ugovor do 2010. ušutkavajući nagađanja kako bi u skoroj budućnosti mogao trenirati negdje drugdje. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bilić ugovor potpisuje u petak Slika nije dostupna Bilić do daljnjega odgodio pregovore o novom ugovoru

Nizozemac je kazao kako je sada na njegovom agentu Ceesu van Nieuwenhuizeni i ruskom nogometnom savezu da dogovore pojedinosti prije potpisivanja novog ugovora.

Međutim, nakon što je Hiddink odveo Rusiju na europsko prvenstvo iduće godine, van Nieuwenhuizen tvrdi da je frustriran zbog bezuspješnih pokušaja da ostvari kontakt sa šefom RFA Vitalijem Mutkom.

'Mislim da to nije normalno. U najmanju ruku je čudno', rekao je Nieuwenhuizen. Dodao je da je pisao RFA-u u nekoliko navrata ali nije dobio nikakav odgovor. 

Ruski nogometni savez je objavio izjavu na svojim internetskim stranicama u kojoj kaže da pregovaraju s Hiddinkom i odvjetnicima oko novog ugovora.

Van Nieuwenhuizen kaže kako je nekoliko zemalja, među kojima i Engleska, pokazala interes da angažira Nizozemca koji je vodio Nizozemsku, Južnu Koreju i Australiju na SP 1998, 2002. i 2006.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene