Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bilić do daljnjega odgodio pregovore o novom ugovoru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prema nekim najavama, danas su trebali početi pregovori HNS-a s izbornikom Slavenom Bilićem. To se ipak nije dogodilo.

Bilić je prije poručio kako mu je mnogo važnija što bolja priprema reprezentacije za Euro. Podsjetimo, Biliću ugovor istječe u kolovozu sljedeće godine, a novi ugovor trebao bi vrijediti do 2010. 

Pročitajte i ovo Švedska postaje članica NATO-a gotov trnovit put Nakon dva stoljeća neutralnosti: Švedska postaje članica NATO-a Slika nije dostupna NEZADOVOLJNI SU Sindikati javnih službi: "Neshvatljivo je da Vlada, unatoč rastu troškova života, odlučuje smanjiti realne plaće ljudima"

Zanimljiva stavka bit će plaća. Poznato je da Bilić, u usporedbi s ostalim trenerima u Hrvatskoj, a pogotovo izbornicima u svijetu, ima iznimno malu plaću. 

40 tisuća kuna na mjesec za hrvatske prilike velik je novac, no za nogometne krugove nije. Tako trener Dinama Branko Ivanković zarađuje oko 140 tisuća kuna na mjesec, Jarni na klupi Hajduka oko 35 tisuća kuna. 

Od svjetskih izbornika izdvojiti ćemo samo talijanskog trenera Fabia Capella koji će za dolazak na englesku klupu mjesečno biti plaćen oko 460 tisuća eura ili 84 puta više od našeg izbornika.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene