Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Brazilski nogometni reprezentativci Ronaldinho i Robinho neće zaigrati za svoje klubove u današnjim utakmicama 8. kola španjolskog prvenstva.


Barcelona će bez Ronaldinha u goste Villarrealu, dok Robinho neće biti u momčadi Real Madrida na gostovanju kod Espanyola.

Vezani članci Sudar Našao se u krivo vrijeme na krivom mjestu, kolika je vjerojatnost da se auto zabio baš u njega? Fail Kolika je vjerojatnost?! Sigurnosna kamera snimila sudar koji se rijetko viđa

Službeno objašnjenje koje je stiglo iz Barcelone i Real Madrida navodi da su igrači preumorni nakon utakmice protiv Ekvadora odigrane u srijedu, te zbog dugog putovanja avionom natrag u Španjolsku.

No, čini se da je pravi razlog slavlje nakon pobjede Brazila 5-0, koje se odužilo do ranih jutarnji sati, a o čemu piše brazilski dnevnik "O Globo".

Brazilski list tvrdi je slavlje održano u najluksuznijem disku u Rio de Janeiru, koji se se zove "Catwalk" te da je bilo začinjeno alkoholom i seksom. Inače, vlasnik tog diska je prije manje od godinu dana uhićen zbog dilanja droge.

Svjedoci tvrde da su najaktivniji na zabavi bili Ronaldinho i
Robinho. Tako se navodi da je Robinho nakon plesa za zanosnom plavušom zatražio od redara da mu nabavi 40 kondoma. Robinho je disko napustio oko 05,00 sati ujutro, dok se Ronaldinho zadržao do 11,00 sati. Disko je navodno napustio skriven u prljažniku jednog automobila.

Robinho je odbacio tvrdnje brazilskog dnevnika, dodavši kako on i njegova djevojka očekuju dijete, te da planira svadbu početkom sljedeće godine.

Ronaldinho zasad nije reagirao na tvrdnje "O Globa".