Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Rekord štafete na 4X 100 slobodno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvog plivačkog dana, u olimpijskom bazenu, na Svjetskom plivačkom prvenstvu u Melborneu hrvatski su plivač nastupili u tri discipline, na 100 prsno i 50 delfin te štafeta 4 X 100 slobodno, koja je u sastavu Bruno Barbić, Mario Todorović, Mario Delač i Igor Čerenšek, s vremenom 3:20.53 za 16 stotinki sekunde popravila stari državni rekord (3:20.69).

Vrijeme naše štafete bilo je 13. po vrijednosti, a u filane se plasiralo osam najbržih štafeta.

Pročitajte i ovo Ilustracija Redovni remont Nema gužve na zagrebačkim bazenima: Većina njih opet ne radi Tragedija na maratonu - 2 Obdukcija u tijeku Detalji strašne tragedije na plivačkom maratonu: "U jednom trenu kad se okrenula na leđa..."

Na 50 metara leptirovim stilom nastupila su dvojica naših plivača, a hrvatski juniorski rekorder Mario Todorović iz ZPK plivao je blizu svog najboljeg vremena (24.28), ali mu je rezultat od 24.41 bio dostatan tek za 26 mesto, dok je naš drugi predstavnik Dominik Straga iz riječkog "Primorja" s rezultatom 24.80 isplivao 46. rezultat kvalifikacija.

U disciplini 100 m prsno na startu se nije pojavio naš rekorder Vanja Rogulj, a naš drugi plivač Nikola Delić iz ZPK je s vremenom 1:04.58 isplivao 55. rezultat kvalifikacija.


Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene