Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Puerta umro nakon dva infarkta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski reprezentativni branič i član Seville, 22-godišnji Antonio Puerta preminuo je nakon što je tijekom subotnjeg dvoboja protiv Getafea u 1. kolu španjolskog prvenstva doživio dva srčana udara i izgubio svijest.

Puerta je prevezen u kritičnom stanju u bolnicu Virgen del Rocio u Sevilli, ali liječnici ga nisu uspjeli spasiti.

Pročitajte i ovo Morski pas pronašli tijelo Morski pas napao i ubio tinejdžera blizu plaže koju obožavaju turisti Majka mladića u Srbiji polila benzinom i zapalila - 1 strava kod susjeda Preminuo mladić kojeg je majka polila benzinom i zapalila: "Ni da pita je li živ, a pred njezinim je očima gorio i vrištao"

Iz Seville su objavili kako će tijelo nesretnog igrača biti prevezeno na stadion Sanchez Pizjuan gdje će mu navijači moći odati počast, dok će pogreb biti održan u četvrtak.

>> Video: Umalo umro na travnjaku

Zbog Puertine smrti odgođen je uzvratni dvoboj 3. pretkole Lige prvaka između grčkog AEK-a i Seville koji se trebao odigrati kasnije večeras te je novi termin te utakmice zakazan za 3. rujna.

Također, iz europskog prvaka Milana uputili su izraze sućuti Sevilli, te također izrazili spremnost da otkažu dvoboj europskog Superkupa koji se trebao igrati u petak.

Puerta se srušio na travnjak u 35. minuti dvoboja dok je lagano trčao prema svojim vratima, pružena mu je hitna medicinska pomoć, a u svlačionici je oživljavan masiranjem srca.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene