Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Policajac opsovao košarkaša Cibone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon jučerašnje druge utakmice doigravanja za finale košarkaškog prvenstva Hrvatske, u kojoj je Split pobijedio Cibonu i tako osigurao odigravanje treće, odlučujuće utakmice, nije nedostajalo nemilih prizora.

Cibonini igrači su, naime, bili izrazito nezadovoljni suđenjem, za koje su smatrali da ide u korist Splićanima. 

Pročitajte i ovo Tomislav Tomašević Sportski duh VIDEO Neće pa neće: Tomašević pokušao zabiti koš, pogledajte kako je to izgledalo Slika nije dostupna A bilo je tog još VIDEO Milanović danas: "Je li nekad netko čuo da psujem?!"; Milanović jučer: "Poginut ćeš, je**ga..."

Nervoza se s terena, gdje su u stalnom sukobu bili centri suprotstavljenih strana Wright i Stipanović, preselila i pred svlačionicu, gdje je uskoro došlo do naguravanja.

Sukob dvojice igrača ubrzo je završio na parkiralištu na Gripama, a ostali igrači i uprave klubova uključili su se u naguravanje kako bi spriječili veću gužvu.

Reagirali su i pripadnici policijskih snaga, koji su, prema tvrdnjama gostiju iz Zagreba, pokazali neobjektivnost i bili kudikamo oštriji prema igračima Cibone.

Njihova intervencija je kulminirala kada je jedan policajac opsovao košarkaša Cibone Barišu Krasića.

- Rekao sam da zašto su navalili na nas kad i mi pokušavamo prekinuti naguravanje, a on mi je opsovao mater bosansku, kaže Krasić.

Košarkaški savez za sada ni od jednog kluba nije zaprimio nikakvu službenu prijavu pa nema na temelju ćega postupati.

Za pretpostaviti je da, budući da se odlučujuća utakmica igra već sutra, klubovi nisu željeli riskirati da je pojedini igrači zbog možebitnih kazni budu primorani propustiti. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene