Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Video: Mirko ekspresno nokautirao Mizuna!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mirko Filipović se na trijumfalan način vratio u japanski ring. Cro Cop je u tokijskoj Saitama SuperAreni u prvoj minuti nokautirao Japanca Tatsuyu Mizuna.

Mirko je Japanca ošamutio na samom početku borbe s dva udarca koljenom u glavu, a potom ga u parter srušio boksačkom serijom udaraca. Time je ishod bio odlučen.

Pročitajte i ovo Za njih se otimaju poslodavci - 2 ČESTITAMO! Tim zagrebačkog FER-a pobijedio na međunarodnom natjecanju u robotici, osvojili dva milijuna dolara Sastanak gradonačelnika Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka Sastanak gradonačelnika Gradonačelnici četiri grada o modernizaciji javne rasvjete i priuštivom stanovanju

To je bila prva Mirkova borba nakon rujanskog poraza od Francuza Konga u Londonu i njegova prva pobjeda nakon veljače 2007. godine. Tada je u Las Vegasu, u debiju UFC-a, svladao Eddieja Sancheza.

Filipović je raskinuo ugovor s američkom organizacijom slobodne borbe UFC nakon dva poraza, od Gonzage i Konga. Organizacija Dream nastala je na ostacima Pridea za koju se Cro Cop nekada borio.

Pobjeda u današnjem nastupu otvara vrata Mirku za povratak na sam vrh slobodne borbe.

Snimku borbe, osim u prilogu, možete pogledati i na Novoj TV u 20 sati.

Snimke dosadašnjih borbi Mirka Filipovića: 

>> Cro Cop vs. Cheick Kong

>> Cro Cop vs. Gonzaga

>> Cro Cop vs. Sanchez

>> Cro Cop vs. Barnett i Silva

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene