Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Bivši prvak F1 Piquet ostao bez vozačke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trostruku prvak Formule 1, Brazilac Nelson Piquet danas je krenuo na satove sigurne vožnje nakon što je ostao bez vozačke dozvole zbog velikog broja prometnih prekršaja, objavili su lokalni mediji.

Piquet, jedan od trojice Brazilaca koji su u povijesti osvajali tu laskavu titulu, izgubio je vozačku dozvolu u lipnju zbog brojnih kazni za prebrzu vožnju i nedozvoljeno parkiranje.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Novi skandal: Massa ljut, Alonso se pravi lud! Slika nije dostupna Na autocesti Zagreb - Lipovac Vozio s 2,89 promila i bez vozačke, uhitila ga policija

Njegova supruga Viviane također, zbog loše vožnje, više ne može upravljati automobilom i zajedno sa suprugom krenula je na tečaj.

"Moramo platiti svoje pogreške", rekao je Piquet (54). "Nije samo problem u prebrzoj vožnji...Dobio sam kazne zbog nekoliko različitih prekršaja, kao što je parkiranje na mjestima gdje se ne bi smjelo", dodao je.

Piquet i njegova supruga, čiji je 21-godišnji sin test vozač u
Renaultovom timu Formule 1, morat će u osam dana odslušatii 30 sati nastave i položiti ispit prije nego ponovno dobiju vozačke dozvole.

Piquet je jedan od najpoznatijih brazilskih vozača autoutrka, a
naslove svjetskog prvaka F1 osvojio je 1981., 1983. i 1987. godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene