Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Pele: C. Ronaldo još nije najbolji na svijetu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko dana nakon što je trener Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson izjavio da je Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš svijeta i usporedio ga s Peleom i Maradonom, oglasile su se i obje legende....

Pele smatra da je još prerano govoriti kako je Cristiano Ronaldo najbolji nogometaš svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ferguson: ''Ako Ronaldo ode, i ja odlazim!'' Slika nije dostupna C. Ronaldo odbija pregovore s Manchesterom

"On je dobar igrač, u to nema sumnje. Ali reći da je najbolji na svijetu je još prerano. Uvijek je teško reći tko je najbolji, a tko nije. Zinedine Zidane je bio na vrhu 10 godina i u to vrijeme je bio najbolji na svijetu. Ne znam što se s njim dogodilo na posljednjem Svjetskom prvenstvu. Izgubio je živce, ali i dalje nema sumnje u to da je 10 godina bio najbolji", rekao je Pele. 

"U posljednjih 5 godina imali smo Ronaldinha. Svi se slažu da je u tom periodu bio najbolji. Izabrati najboljeg igrača ne može se u periodu od 6 mjeseci ili godinu dana. Bitno je da se ta forma zadrži duže vrijeme", dodao je legendarni Brazilac. 

A Diego Maradona, pak, tvrdi da mu je boravak u bolnici olakšan nakon što je gledao na TV-u pogledao polufinalnu utakmicu FA Kupa između Manchestera i Watforda (4:1), tj. gledanje Cristiana Ronalda na terenu. 

Maradona je svom osobnom doktoru rekao kako je očaran Ronaldom i da je mladi Portugalac 'fenomen' (Ronaldo je zabio jedan i asistirao Wayneu Rooneyu za drugi pogodak). 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene