Obavijesti Video Pretražite Navigacija

C. Ronaldo odbija pregovore s Manchesterom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Cristiano Ronaldo još nije spreman s Manchesterom pregovarati oko novog ugovora. Pretpostavlja se da se Portugalac i dalje nećka oko odlaska Primeru, piše Times.

22-godišnji Portugalac s Manchesterom je u studenom 2005. produžio već postojeći ugovor za dvije godine, čime se klubu obvezao do 2010. No, Manchester mu 'plaću' želi povećati, tj. izjednačiti ga s igračima poput Wayna Rooneya čija je tjedna zarada 100.000 funti (oko 150.000 eura). 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ferguson: ''Ako Ronaldo ode, i ja odlazim!'' Slika nije dostupna C. Ronaldo potpisao novi ugovor s Manchesterom

No, Ronaldo, čini se, ne želi brzati s odlukama već će pričekati ponude španjolskih klubova. To bi, na kraju, moglo utjecati i na Manchester, koji bi, u želji da ne izgubi jednog od trenutno najboljih igrača na svijetu, mogao dodatno 'podebljati' svoju ponudu. 

Ferguson: Ronaldo zna da su glasine dio života

Trener Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson uvjeren je da raznorazne spekulacije mladom Portugalcu neće 'udariti u glavu'. 

"Ne brinem se jer znam da je sretan ovdje. Ponekad i ja uzmem novine u ruke i čitam o tome koga želimo kupiti, a o nekima od tih ljudi nikada nisam ni razmišljao. Stoga se ne brinem što novine pišu", rekao je Ferguson.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene