Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Partizan će se žaliti?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pismeno obrazloženje odluke o kazni, Disciplinska komisija UEFa-e dostavit će Partizanu u ponedjeljak, nakon čega postoji pravo žalbe u roku od 3 dana, rekao je glasnogovornik crno-bijelih Marko Vjetrović.

"Hoće li se čelnici kluba odlučiti na taj potez u ovom trenutku još nije odlučeno. Konačan stav klub će donijeti kada od UEFA-e dobijemo cijelu dokumentaciju i obrazloženje odluke", naveo je Vjetrović.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Partizan pred isključenjem iz Europe Slika nije dostupna Partizanu prijeti izbacivanje iz kupa UEFA-e

U ovom trenutku nije izvjesno odnosi li se izrečena kazna samo na ovu sezonu, ili bi se mogla protegnuti i na iduću. Klub iz Humske je u posljednjih 5 godina odigrao 36 utakmica u euro kupovima i bio je kažnjavan čak 25 puta. 

>> Grobari pokopali Partizan

Ovo je do sada najteža izrečena kazna za srpski klub zbog incidenata koje su skrivili navijači. Poznato je da je UEFA posljednjih godinu dana pooštrila kriterije i već je zbog sličnog incidenta u Nancyju kažnjen Feyenoord i poljska Legija.

Partizan je u doba bivše SFRJ kažnjen dva puta zbog nereda na utakmicama - sa Celticom su morali igrati u Mostaru, a s Dinamom iz Bukurešta u Podgorici.

Protiv lisabonskog Sportinga crno-bijelima je UEFA zabranila igru pred navijačima, a na isti je način kažnjena i Crvena zvezda na utakmici protiv Basela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene