Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Partizan pred isključenjem iz Europe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jučer oko 14 sati, u tabor crno-bijelih stigla je informacija iz UEFA-a: Partizan je pred isključenjem iz Europe.

Disciplinski inspektor UEFA-e donio je preliminarnu odluku da se Partizan diskvalificira iz daljnjeg natjecanja u Kupu UEFA, na osnovu izvještaja specijalnog supervizora za sigurnost utakmice Zrinjski - Partizan. 

Pročitajte i ovo Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Ivan Anušić Operacija Lipanjske zore Anušić u Mostaru: "I ja sam ovdje branio hrvatski narod u BiH" Prometna nesreća u tunelu Salakovac Tragedija kod Mostara FOTO Stravični prizori iz tunela: Nakon sudara zapalio se kamion, poginula najmanje jedna osoba

"Da, dobili smo tu informaciju iz Nyona. Mi smo kao klub sve poduzeli da do incidenata ne dođe, ali evo apsurda, nakon pobjede od 6:1 upitno je hoćemo li završiti ovu sezonu, koja inače još nije ni započela, na međunarodnoj sceni", rekao je Gordan Petrić, zamjenik glavnog tajnika Partizana. 

Prvi čovjek crno-belih, predsjednik Skupštinskog odbora Dragoljub Vukadinović, kaže da je Partizan "pripremio odgovor“, ali nije htio otkriti o čemu se radi. 

"Zašto je do svega ovoga došlo trebate pitati one koji su izazvali nerede", rekao je Vukadinović.

>> UEFA: Više od 50 ozlijeđenih u Mostaru
 
Predsednik Nogometnog saveza Srbije Zvezdan Terzić najavio je da će Savez svim sredstvima pokušati pomoći Partizanu, no svjestan je da će to biti vrlo teško. 

"Nažalost, moram da priznam da nisam optimist. Pokušat ćemo sve, ali bojim se da ćemo platiti ceh borbe UEFA-e protiv huligana", rekao je Terzić.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene