Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Centar NBA momčadi Denver Nuggets, Brazilac Nene Hilario (25) uspješno je operirao tumor u jednoj klinici u Rio de Janeiru.


U redovima Nuggetsa su potvrdili vijest o operaciju, no nisu željeli otkriti o kakvom se tumoru radi niti gdje se u organizmu nalazio.

Vezani članci Kobe Bryant i Vanessa Bryant Ostala je s njim i nakon optužbi za silovanje te prevare, a izgubila ga je na tragičan način kao i njihovu kćer Anamaria Goltes Slovenka ubojitih trbušnjaka, prelijepa lica i zarazna osmijeha osvojila jednog od najboljih košarkaša na svijetu

"Operacija je uspješno obavljena i Hilariu sada predstoji oporavak. Detaljnije prognoze biti će poznate do konca ovoga tjedna," objavio je klupski glasnogovornik.

Nene Hilario je 11. siječnja obavijestio javnost kako ima zdravstvene tegobe i kako privremeno napušta Denver. Njegov istup je izazvao veliku bojazan u domovini, gdje je Hilario iznimno popularan, no nitko nije želio otkriti o kakvim se tegobama radi.

Nene, kojem je puno ime Maybyner Rodney Hilario, član je Nuggetsa od 2002. godine, a prije toga igrao je za Vasco da Gamu. U prosjeku postiže 6.4 koša, te ima 6.4 skoka.