Obavijesti Video Pretražite Navigacija

NBA: Hilario operirao tumor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Centar NBA momčadi Denver Nuggets, Brazilac Nene Hilario (25) uspješno je operirao tumor u jednoj klinici u Rio de Janeiru.

U redovima Nuggetsa su potvrdili vijest o operaciju, no nisu željeli otkriti o kakvom se tumoru radi niti gdje se u organizmu nalazio.

Pročitajte i ovo Operacija, ilustracija Spasili djevojku Liječnici u susjedstvu ostali u šoku: ''Takvo nešto još nismo vidjeli" Ilustracija Veliki uspjeh liječnika UZNEMIRUJUĆE SNIMKE Ivanki odstranili tumor težak 20 kilograma: ''Mislila sam da imam višak kilograma''

"Operacija je uspješno obavljena i Hilariu sada predstoji oporavak. Detaljnije prognoze biti će poznate do konca ovoga tjedna," objavio je klupski glasnogovornik.

Nene Hilario je 11. siječnja obavijestio javnost kako ima zdravstvene tegobe i kako privremeno napušta Denver. Njegov istup je izazvao veliku bojazan u domovini, gdje je Hilario iznimno popularan, no nitko nije želio otkriti o kakvim se tegobama radi.

Nene, kojem je puno ime Maybyner Rodney Hilario, član je Nuggetsa od 2002. godine, a prije toga igrao je za Vasco da Gamu. U prosjeku postiže 6.4 koša, te ima 6.4 skoka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene