Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Muzurović i Nikić smijenjeni s mjesta izbornika nogometnih selekcija BiH

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvršni odbor Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine u ponedjeljak je smijenio izbornika bosanskohercegovačke nogometne reprezentacije Fuada Muzurovića ,a ista odluka donesena je i za izbornika mlade reprezentacije Nikolu Nikića.

U priopćenju koje je objavljeno nakon zatvorene sjednice Izvršnog odbora NS BiH navedeno je i kako je ostavku na dosadašnju dužnost podnio direktor svih reprezentacija Ahmet Pašalić.

Pročitajte i ovo Glasanje u Mostaru za Hrvatski sabor XI jedinica Otvorena birališta za Hrvatski sabor: U BiH registrirano više od 200.000 glasača Ivan Tolj "Mi smo izigrani" General Ivan Tolj: "Ako se nastavi narušavanje položaja Hrvata, morat ćemo vratiti Herceg-Bosnu"

Izvršni odbor pozvao je sve potencijalne reprezentativce, nogometne stručnjake i javnost u BiH da pomognu stvaranju ozračja u kojemu će biti moguće očekivati oporavak bosanskohercegovačkog nogometa i tako ostvariti plasman na neko od velikih međunarodnih natjecanja.

U priopćenju se ne navode razlozi za smjenu stručnog vodstva
nogometnih selekcija BiH, ali poznato je kako su i prva "A" i mlada reprezentacija u proteklim mjesecima nizale samo poraze koji su ih udaljili od svih važnijih međunarodnih natjecanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene