Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Mourinho: Želim da Chelsea osvoji prvenstvo i Ligu prvaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je redove engleskog nogometnog premierligaša Chelsea napustio na stražnja vrata Jose Mourinho nije zlopamtilo. U ekskluzivnom razgovoru za britanski Times poželio je londonskom klubu osvajanje prvenstva i Lige prvaka.

'Želim im uspjeh zbog navijača, zbog igrača i svih mojih prijatelja u klubu. Nikada nisam imao problema sa izvršnim predsjednikom Peterom Kenyonom ili vlasnikom kluba Romanom Abramovičem i svojim prijateljima uvijek želim sve najbolje,' poručio je Mourinho iz svoje vile u rodnom Setubalu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Chelsea bez Ballacka, Ševčenka i Carvalha Slika nije dostupna Benitez: Mourinho mrzi pobjednike

Mourinho je prije sedam mjeseci napustio Stamford Bridge sporazumnim raskidom ugovora, a nakon toga je momčad preuzeo Avram Grant. Pod njegovim vodstvom Chelsea je stigao do polufinala Lige prvaka, a u prvenstvu drži drugo mjesto.

'Matematički Chelsea još može dostići Manchester, a nadam se kako će to i uspjeti,' dodao je Portugalac. Londonski sastav u polufinalu Lige prvaka očekuje Liverpool i to treći put u posljednje četiri sezone. U prva dva okršaja na klupi Bluesa je sjedio Mourinho i oba puta je slavio Liverpool.

'Teško je predvidjeti tko će pobijediti. Takve utakmice su uvijek neizvjesne, ja naravno navijam za Chelsea,' dodao je portugalski stručnjak.

Mourinho se osvrnuo i na posljednje istupe njegova nasljednika koji ga nije nimalo štedio u svojim istupima. No, Mourinho nije pokazao interes za nastavak 'medijskog rata'.

'Uopće me ne zanima što misli i govori Grant,' kazao je Mourinho koji nije mogao izbjeći pitanje o povratku na trenersku klupu.

'Dobio sam nekoliko odličnih ponuda i iduće sezone se vraćam na posao. Još nisam ništa odlučio i nisam prihvatio niti jednu ponudu. No uskoro će sve biti poznato,' najavio je Mourinho.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene