Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Benitez: Mourinho mrzi pobjednike

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Treneri Liverpola i Chelsea, Rafael Benitez i Jose Mourinho, ušli su u pravi verbalni rat nakon plasmana u polufinale Lige prvaka u kojem će njihove momčadi igrati jedna protiv druge...

Nakon pobjede u Valenciji, kada se već pretpostavljalo da će u polufinalu igrati protiv Liverpoola, Jose Mourinho je izjavio: "Liverpool je svakako favorit. Mi se borimo za tri titule, imamo nekoliko žutih kartona i nedostaju nam ključni igrači. Liverpool nema tih problema". 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liverpool - Chelsea 1:1, Riise dao autogol! Slika nije dostupna Mourinho: Želim da Chelsea osvoji prvenstvo i Ligu prvaka

Benitez mu nije želio ostati dužan.

"Mi smo dobri prijatelji sve dok ne pobjeđujemo, tada se stvari počinju mijenjati. On ima odlične odnose s trenerima klubova koje obično pobjeđuje, a svađa se s onima koji su na vrhu", rekao je Benitez nakon jučerašnje utakmice s PSV-om (1:0). 

Odnos Beniteza i Mourinha navodno je zahladio upravo nakon polufinala Lige prvaka 2005., kada je Liverpool u polufinalu izbacio upravo Chelsea, a potom i osvojio naslov Prvaka Europe. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene