Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ministar sporta prozvao direktore Betisa i Seville

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Španjolski ministar sporta, Jaime Lissavetzky, okrivio je direktore seviljskih klubova, Betisa i Seville, zbog incidentnog ponašanja igrača i gledatelja na uzvratnoj četvrtfinalnoj utakmici za Kup kralja, koja nije završena u srijedu navečer, jer ju je sudac prekinuo kad je trener Seville, Juande Ramos, bio pogođen bocom bačenom s tribine.

"Bio je to sramotan incident" - izjavio je Lissavetzky u četvrtak u mikrofon radijske postaje Cadena Ser. "Ozračje uoči utakmice s obje je strane danima bilo podgrijavano tako da se moglo očekivati kako ona neće biti odigrana u normalnim uvjetima."

Pročitajte i ovo Objavljivanje postera Isusa Krista u Sevilli Pripreme za Veliki tjedan Pobuna u Sevilli zbog "homoerotičnog" Isusa Krista: "Jako smo iznenađeni, sve je rađeno s velikim poštovanjem" Ilustracija Pozivao na fizioterapiju Nogometni trener godinama silovao tinejdžere: Dovodio ih u stan i napastovao na stolu za masažu

Ramos se složio s Lissavetzkym potvrdivši da su oba kluba, ljuti gradski rivali, podjednako 'zaslužni' što je susret obilovao
incidentima i bio prekinut.

"Vatrene riječi nepromišljenih pojedinaca s obje strane, danima su dolijevale ulje na vatru i bilo je nerealno od nas očekivati da će se nabrijani navijači jednog i drugog kluba nakon toga, mirno poput ovaca natisnuti na tribine i isto tako mirno promatrati susret" - kazao je Ramos na konferenciji za novinare po povratku iz bolnice.

U stvaranju zapaljive atmosfere najdalje su otišla dva direktora kluba koji su javno razmjenjivali 'udarce' nakon što je na prvenstvenoj utakmici istih protivnika, odigranoj na stadionu Betisa, predsjednik Seville, Jose Maria del Nido, doživio neugodnost jer mu je bio onemogućen ulaz u VIP ložu.

Tek nakon intervencije nazočnih članova andaluzijske vlade ušao je u nju, ali su ga tada navijači Betisa, koji su se našli u blizini, počeli gađati kojekakvim predmetima od kojih ga je jedan pogodio u nos kad je sjeo na svoje mjesto.

Ramos, koji je svojedobno bio trener Betisa, pogođen je u srijedu navečer u glavu plastičnom bocom punom voćnog soka, kad je ustao s klupe da proslavi vodeći pogodak Seville. Iz uprave Betisa priopćeno je da utvrdila identitet osobe koja je bacila bocu i da je ona prijavljena policiji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene