Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Milan i Inter pod istragom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasnik i predsjednik Intera iz Milana Massimo Moratti i potpredsjednik AC Milana Adriano Galliani su pod istragom zbog sumnje da su umiješani u finacijske malverazije, piše Corriere della Sera.

Milanski tužitelj Carlo Nocerino istražuje jesu li klubovi u financijskim knjigama precijenili transfere igrača tako što su odmah upisali kapitalne dobitke, a troškove podijelili na nekoliko godina. 

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

Novinska agencija ANSA potvrdila je da je istraga gotovo završena. Tužitelj nije bio dostupan, a u njegovu uredu nisu željeli komentirati slučaj.

Oba kluba također su odbila dati bilo kakav komentar, no Corriere della Sera piše da u Milanu negiraju bilo kakve malverzacije, a iz Intera su obećalin da će prezentirati "tehničke argumente" koji bi klub trebali osloboditi svake sumnje. 

Ovo nije prvi takav slučaj u Italiji. Tužitelji su se nezakonitim, ili još točnije, lažnim knjigovodstvom u nogometnim klubovima, uključujući i Romu i Lacio. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene