Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Materazzi: Još čekam Zidanovu ispriku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branič Intera, Marco Materazzi kaže da se u posljednjih nekoliko mjeseci pokušao sastati sa Zidaneom, ali da je Francuz to odbio. A Marco i dalje strpljivo čeka ispriku zbog 'svađe' na SP-u u Njemačkoj....

"Ja sam se ispričao za svoje ponašanje, ali postoji netko tko to još uvijek nije učinio. Osvojio sam SP i ponosan sam na to. Znam da mnogi ljudi misle da sam problematičan, ali trebali bi čuti i sve što je govoreno protiv mene", rekao je Materazzi za časopis GQ. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Materazzi objavljuje knjigu o svađi s Zidaneom Slika nije dostupna Blatter želi pomiriti Zidanea i Materazzija

"U cijelom životu samo sam jednom reagirao na provokaciju. Žao mi je što je do toga došlo, ali platio sam cijenu. Znam što želim i dajem sve od sebe da to i dobijem, ali nikada nisam bio zao. Nisam znao da Zidane ima sestru i javno sam joj se ispričao", dodao je 33-godišnji Talijan.  

"Nisam želio uzrujati Zidanea, samo sam pokušavao izbjeći zgoditak držeći ga za majicu i da je sudac to vidio, dosudio bi jedanaesterac. U posljednjih nekoliko mjeseci pokušavao sam se naći s njim, ali on je to odbio. Htio sam da se nađemo pred fotografima koji bi snimili kako mi on daje svoju majicu (dres)", kaže Materazzi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene