Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Malouda u Chelsea, Tevez u Manchester?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Engleski nogometni prvak Manchester United i doprvak Chelsea korak su do pojačavanja redova dvojicom sjajnih igrača. Redove "Crvenih vragova" trebao bi osnažiti Argentinac Carlos Tevez, dok bi na Stamford Bridge trebao stići Francuz Florent Malouda.

Tevez koji se trenutačno nalazi u Venezueli gdje nastupa za argentinsku vrstu na Copa Americi nema ništa protiv napuštanja West Hama i prelaska na Old Trafford. Ostaje tek dogovor između klubova, a prema pisanju engleskih listova i to će bit formalnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Wright-Phillips ponovo potpisao za Manchester City Slika nije dostupna Robinho: ''Pustite me u Chelsea!''

"Tevez je sjajan igrač, vjerujem kako bi se odlično uklopio u naše redove," poručio je menadžer ManU-a Alex Ferguson. Ukoliko se ovaj posao realizira Tevez će biti peto pojačanje Manchester uoči početka nove sezone. Na Old Trafford su već stigli veznjak Owen Hargreaves, krilni napadač Nani, napadač Anderson i vratar Tomasz Kuszczak.

Korak do realizacije je i transfer Maloude iz Lyona u Chelsea. Čelnici "Bluesa" se nadaju kako će sve biti gotovo do početka idućeg tjedna.

"Obavili smo prvi krug pregovora i zadovoljni smo kako se cijela situacija razvija," kazao je izvršni direktor Chelsea Peter Kenyon. Francuski reprezentativac je u dresu Lavova osvojio zadnja četiri naslova, a prošle sezone je proglašen najboljim igračem Le Championnata. Lyon za njegove usluge traži 25 milijuna eura odštete, a Chelsea za sada nudi pet milijuna manje.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene