Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ronaldo očekuje provokacije na Stamford Bridgeu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uoči dvoboja između prošlogodišnjih finalista Lige prvaka, Manchester Uniteda i Chelseaja, atmosferu je podgrijao Cristiano Ronaldo, koji je bahato najavio kako ga ni prljavštine domaćih igrača na Stamford Bridgeu neće zaustaviti.

Finale Lige prvaka prošle godine bilo je jedno od najneizvjesnih u povijesti, a igrači Chelseaja na nesretan su način prepustili krunu rivalima iz Manchestera. Ovaj će vikend imati priliku za osvezu, jer im United stiže u goste, u petom kolu Premiershipa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Chelsea pregazio Middlesbrough Slika nije dostupna Navijači Chelseaja kamenovali igrače Manchester Uniteda

Cristiano Ronaldo zabio je Chelseaju u prošlogodišnjem velikom finalu, a sada će to pokušati ponoviti, nakon povratka od višemječne ozljede. No, on vjeruje da ga čeka teških 90 minuta, u kojima će ga domaći igrači pod svaku cijenu pokušati isporovocirati.

''Znam da će me pokušati izbaciti iz takta od prve minute, ali svi prije ili kasnije shvate da je to nemoguća misija,'' izjavio je Ronaldo za The Sun.

Ronaldo od igrača Chelseaja očekuje krajnje prljavu igru.

''Opet će me udarati po nogama, ali neću izgubiti živce kad se to dogodi. Ja sam snažan i sve ću im to naplatiti svojim golovima!''

United je u rezultatskoj krizi. Pobijedili su samo jednu utakmicu u dosadašnjem dijelu prvenstva. No, Portugalac je optmističan.

''Sve je u redu s našom formom. I prošle smo sezone tako počeli, pa vidite gdje smo stigli!''

Dvoboj između Chelseaja i Manchester Uniteda igra se u nedjelju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene