Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Wright-Phillips ponovo potpisao za Manchester City

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napadač Chelseaja Shaun Wright-Phillips vratio se natrag u klub iz kojeg je i došao na Stamford Bridge, u Manchester City, a njegov transfer je vrijedan oko 10 milijuna funti.

Tamnoputi krilni napadač bio je svjestan da za njega neće biti mjesta u Scolarijevoj momčadi, nakon što u Chelsea stigne Robinho. Dolazak Brazilca sve je vjerojatniji i Wright Phillips odlučio je otići.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Manchester City u euforiji Slika nije dostupna Navijači Chelseaja kamenovali igrače Manchester Uniteda

Posinak slavnog Iana Wrighta ovih je dana obavio liječnički u Manchesteru i nakon toga potpisao ugovor na četiri godine. Iako nije javno otkrivena cijena transfera, iz pouzdanih izvora dolaze informacije da se radi oko 10 milijuna funti. Moglo bi se reći da je City profitirao, budući da su ga Chelseaju prije tri godine utrapili za 23 milijuna funti.

''Oduševljen sam povratkom u City i jedva čekam ponovo početi iz početka,'' izjavio je za službenu stranicu kluba Shaun Wright-Phillips.

''Uvijek sam mu se divio i definitivno je dovođenje njega bio jedan od mojih ciljeva nakon što sam došao u klub. Osigurati usluge Shauna Wrighta-Phillipsa sjajan je potez i navijači će biti zadovoljni kao i mi zato što se vratio,'' riječi su menadžera Cityja, Marka Hughesa.

Wright-Phillips službeno će biti predstavljen novinarima sutra na press konferenciji na stadionu Cityja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene