Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljubičić: 'Dvojbeno je jedino vrijeme'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Mario Ančić otpao zbog ozljede, a Ivo Karlović se nije odazvao pozivu, drugi hrvatski reket je postao Marin Čilić koji je ove godine već pobijedio Tima Henmana u Queen'su.

'Ovo je iznimno važan meč za obje momčadi. Mi želim ostati u Svjetskoj skupini jer osjećamo da ondje pripadamo. Bila bi zato šteta da ispadnemo. Ali ista stvar vrijedi i za Britance. Tim Henman se želi oprostiti pobjedom, a i Britanci se vide u Svjetskoj skupini', izjavio je najbolji hrvatski tenisač Ivan
Ljubičić uoči dvoboja protiv Velike Britanije za ostanak u Svjetskoj skupini Davis Cupa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Davis Cup: Zovko umjesto Čilića Slika nije dostupna Njemačka vodi 2:1, zaustavljena serija Ljube i Marija

Ljubičić je dodao kako bi radije igrao u dvorani, ali da je logično što se igra na travi jer je to najbolji izbor za britansku ekipu. 

'Jedino je dvojbeno vrijeme, ipak je rujan u Londonu, ali za sada je igrivo', dodao je prvi hrvatski reket. 

>> Davis Cup: Ančić ipak samo navijač

'Tijekom ljeta sam igrao dobro, samo dva turnira u Americi nisu bila dobra. Imao sam nakon toga dosta vremena za trening. Međutim, velika je razlika u odnosu na Queen's. Henamn će veliku podršku iz publike, posebno jer su mu ovo posljednji mečevi',' kazao je Čilić.

Novinarska konferencija, naravno nije protekla bez pitanja o Goranu Ivaniševiću.

'Ivo Karlović je tri mjeseca otezao s odgovorom hoće li igrati, pa je tri dana prije odlaska rekao da ne računamo na njega. Mario Ančić je ozlijeđen. Kad sam vidio da na njih ne mogu računati, nazvao sam Ivaniševića jer sam mislio da nam može pomoći za parove', kazao je Goran Prpić, dodajući kako će parove igrati Ivan Ljubičić i Lovro Zovko.

'Da, to su Ivan Ljubičić i Lovro Zovko. Ali nominacija se može
promijeniti do sat prije ždrijeba', zaključio je hrvatski izbornik.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene