Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Liga prvaka: Fenerbahče pobijedio Chelsea, remi Arsenala i Liverpoola

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U prvoj četvrtfinalnoj utakmici Lige prvaka Fenerbahče je na svom Sukru Saracoglu stadionu u Istanbulu svladao Chelsea sa 2:1, a Arsenal i Liverpool su na Emirates stadionu u Londonu odigrali 1:1.

Fenerbahče - Chelsea 2:1 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Liga prvaka: Reina odveo Liverpool u finale Slika nije dostupna Liga prvaka: Chelsea bez Ballacka, Ševčenka i Carvalha

Poveli su gosti autogolom Deivida (13), izjednačio je Kazim (65), da bi pobjedu turskom prvaku donio Deivid (81) sjajnim pogotkom sa 30-ak metara.

Uzvrat je u Londonu idući utorak.

FENERBAHČE: Volkan; Onder, Lugano, Edu, Vederson; Maldonado, Mehmet Aurelio, Ugur Boral (Kazim, 54); Deivid, Kežman (Senturk, 72), Alex

CHELSEA: Cudicini; Essien, Terry, Ricardo Carvalho, A. Cole; Ballack, Makelele, Lampard (Mikel, 76); Malouda, Drogba, J. Cole (Anelka, 86)

SUDAC: Larsen (Danska)

Arsenal - Liverpool 1:1

Poveli su domaćini preko Adebayora (23), a izjednačio je Kuyt (26).

Arsenal je teško oštećen u 67. minuti kada je Kuyt u kaznenom prostoru povukao Hleba, ali sudac Vink nije dosudio očigledan 11-erac za domaće. Samo pet minuta kasnije udarac Fabregasa koji je išao u gol na samoj liniji je zaustavio njegov suigrač Bendtner, te tako upropastio priliku da Arsenal ostvari prednost uoči uzvrata.

Uzvrat u Liverpoolu će se igrati u utorak, a ove dvije momčadi će se sastati i u subotu u 33. kolu engleskog prvenstva, ponovno na Emiratesu.

ARSENAL: Almunia; Toure, Gallas, Senderos, Clichy; Eboue (Bendtner, 67), Flamini, Fabregas, Hleb; Van Persie (Walcott, 46), Adebayor

LIVERPOOL: Reina; Carragher, Škrtel, Hyypia, Fabio Aurelio; Gerrard, Mascherano, Xabi Alonso (Lucas Leiva, 77); Babel (Benayoun, 58), Kuyt; Torres (Voronin, 86)

SUDAC: Vink (Nizozemska)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene