Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Juventus: Andrade out 6 mjeseci

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako se prognoze liječnika pokažu točnima, Juventusov branič Jorge Andrade najvjerojatnije će pauzirati 6 mjeseci zbog puknuća liganmenata u koljenu.

29-godišnjeg Portugalca su na početku drugog poluvremena učerašnje utakmice protiv Rome (2:2) morali iznijeti na nosilima, a prve prognoze nisu baš ohrabrujuće. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Juventus opet podbacio, Napoli preuzeo vodstvo Slika nije dostupna Buffon najmanje dva mjeseca out

"Bojim se da su mu pukli ligamenti u lijevoj nozi. Takvu ozlijedu je već imao i ranije. Ne moram vam reći koliko je shrvan tim saznanjem", rekao je nakon susreta trener Juventusa Claudio Ranieri.

Bivši igrač Porta, koji je je ovog ljeta u Bianconere stigao iz deportiva, no ako ga neće biti nekoliko mjeseci, Juve će imati ozbiljnih problema u obrani. Jonathan Zebina je suspendiran na 4 utakmice zbog udaranje zaštitara u Cagliariju. 

>> Video: Nogometaš Juventusa udario zaštitara

Domenico Criscito je pak, ponovno pokazao nedostatak iskustva jer su oba Tottijeva pogotka na jučerašnjoj utakmici dobrim dijelom i njegova zasluga. Ozlijeđen je i veznjak Mauro Camoranesi. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene