Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Gattuso: Ne možemo bez navijača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milanovu veznjaku Rinu Gattusu ne sviđa se odluka da samo neki od stadiona mogu primati navijače, točnije njih šest u Seriji A. San Siro nažalost, nije jedan od njih.

Prvenstvene utakmice ponovo se počinju igrati ovaj vikend, ali uglavnom pred praznim tribinama. 

Pročitajte i ovo Potpisivanje sporazuma Dinamov stadion "Nema više prepreka za izgradnju novog stadiona u Maksimiru": Plenković otkrio kada bi mogao biti gotov Slika nije dostupna Sunday, bloody Sunday Vratio se ranije kući jer ga je iznervirao voljeni Milan i zatekao ženu na drugom

"Slažem se sa strogim mjerama, ali mora se razmotriti i činjenica da se kasno navečer utakmice neće ni igrati cijelu veljaču i već to šteti klubovina", smatra Gattuso.

"Mislim da bi bar onima koji imaju godišnje ulaznice trebali omogućiti dolazak na utakmice. Ako samo nekoliko klubova može igrati pred navijačima, mislim da krajnji rezultat sezone ne može biti regularan", dodao je. 

"Stav Udruge nogometaša je jasan, mi želimo igrati pred svojim navijačima. Ne možemo završiti sezonu bez njih, oni su nam jako važni", dodaje Gattuso. 

San Siro je jedan od mnogih stadiona koji u nedjelju neće otvoriti svoja vrata navijačima i milanski duo (Milan i Inter) će možda i utakmice Lige prvaka morati igrati u inozemstvu. 

"Svi se moramo smiriti, promijeniti svoj stav i poštovati pravila. Tada će sve biti u redu. Ne vidim zašto bi trebali utakmice Lige prvaka igrati negdje drugdje. Da je UEFA suspendirala stadion to bi bila druga stvar, ali to se nije dogodilo",  objašnjava Gattuso. 

"Ja sam samo igrač i nemam sve odgovore. U načelu se slažem s uvedenim mjerama sigurnosti, ali nešto se ipak treba promijeniti. Klubovi ipak zaslužuju veće poštovanje", kaže Milanov veznjak. 

Rino Gattuso ističe i da je zadovoljan s novim ugovorom kojeg je nedavno potpisao, a prema kojem bi u klubu trebao ostati do 2011.

"Ja sam tako odabrao jer ću po isteku ugovora imati 33 godine. Do tada ostajem ovdje, a nakon toga ću najvjerojatnije i okončati karijeru", rekao je Gattuso. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene